Ontdek deze prachtige eilanden. Geen drukke wegen, restaurants of drukte bij toeristische bezienswaardigheden.

Geen massa toerisme...

Geen massa toerisme...

Normaal gesproken is het in juli een gezellige drukte op de Azoren, veel toeristen en families bezoeken de eilanden en genieten van de natuur, mooi weer en al het moois wat de eilanden te bieden hebben. Na een periode van geen toeristen is het nu goed vertoeven op de Azoren het is rustig, ontspannen en heerlijk weer. Natuurlijk moet je een mondkapje op als je een winkel in gaat en ook bij restaurants, maar zodra je aan je tafeltje zit mag je mondkapje af. Ook voor de autohuur is een mondkapje alleen nodig bij het ophalen, verder niet. Natuurparken, musea, waterbronnen zijn gewoon open, excursies gaan gewoon door. Uiteraard houden ze overal rekening met de 1,5 tot 2 meter afstand waar dat nodig is en overal staan pompjes met handgel.

Kortom wil je genieten van al het moois van de eilanden, ongekende rust, vriendelijke bevolking en heerlijk eten dan is het nu de tijd om de parels van de Azoren te ontdekken.

Kom en geniet.

Een zee aan bloemen....

Een zee aan bloemen....

Overal zie je hagen met Hortensia's en in de parken en tuinen staat het vol met kleurijke bloemen en planten.

Laatste nieuws Lissabon en omgeving/ overstap

Op dit moment staat Porto weer op code geel en is er geen sprake van lockdown in de hoofdstad Lissabon in de regio Lisboa. Het historisch centrum van de stad Lissabon, de gehele regio van Porto & Noord Portugal en alle overige regio’s van Portugal zijn gewoon toegankelijk, waarbij uiteraard wel desocial distancing (2m) in acht moet worden genomen en waarbij het gebruik van mondkapjes in afgesloten ruimtes verplicht is. I
In de gehele regio Lisboa sluiten de winkels nu om 20:00 uur, en de supermarkten om 22:00 uur. Er is een verbod op bijeenkomsten met meer dan 10 personen.

 

In heel Portugal zijn musea, restaurants/terrasjes (het gebruik van alcohol op de openbare weg is niet toegestaan), winkels, toeristische attracties, apotheken, benzinestations en supermarkten gewoon open. Alle grenzen en de nationale luchthavens zijn ook open. In 19 deelgemeenten van de 5 gemeenten van de regio Lisboa zijn de regels verscherpt en worden de bewoners verzocht om, voor zover mogelijk, binnen te blijven. 


terug


© 2020 - Priolo Travel