Priolo Travel beperkt zijn activiteiten niet alleen tot de Azoren. Als reisspecialist kunnen wij je helpen met het van dienst zijn voor reizen op maat, waarheen je maar wilt. Natuurlijk zijn we niet voor iedere bestemming een specialist, maar we weten alles van de beste boekingskanalen en kunnen je adviseren vanuit een breed netwerk.

Neem gerust contact met ons op

We staan je graag en vrijblijvend te woord voor reis- en boekingsadvies.

0031 646246656
info@priolotravel.nl

Of vul ons contactformulier in.

Taxi, Parkeren luchthaven

Geen zin om zelf met de auto naar de luchthaven te gaan, of is openbaar vervoer geen optie. Priolo Travel verzorgt graag taxivervoer vanaf huis naar de luchthaven en terug. Ook kunnen wij het parkeren op de luchthavens verzorgen, zowel voor de Nederlandse luchthavens als ook voor Dusseldorf, Weeze of Brussel.

Autohuur

Autohuur

Graag regelen wij een huurauto voor u want op de Azoren is een auto een absolute aanrader, het openbaar vervoer is niet op alle eilanden evengoed geregeld. Met een huurauto ben je vrij om de eilanden te ontdekken en kom je op plaatsen waar de bussen niet kunnen komen. Ons advies: wees op tijd met het huren van een auto op de Azoren want in het hoogseizoen zijn de auto's beperkt.

Direct zelf een auto huren? Klik hier .

Verzekeringen

Verzekeringen

Natuurlijk stopt onze service niet bij alleen het boeken van de reis. Net zo belangrijk is een goede reis- of annuleringsverzekering, wij werken samen met de Europeesche verzekeringen zodat je goed verzekerd op reis gaat.

Sluit een kortlopende reisverzekering af

Sluit nu een annuleringsverzekering af

Contactformulier

Uw gegevens
Uw reiswensen


(Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.)


Over u privacy
© 2020 - Priolo Travel