Skip to content

Persoonlijk reisadvies

Voor reizen op maat binnen en buiten Europa

Priolo Travel beperkt zijn activiteiten niet alleen tot de Azoren. Als reisspecialist kunnen wij je helpen met het van dienst zijn voor reizen op maat, waarheen je maar wilt. Natuurlijk zijn we niet voor iedere bestemming een specialist, maar we weten alles van de beste boekingskanalen en kunnen je adviseren vanuit een breed netwerk.

Reisaanvraag

Met het onderstaande formulier kun je een reis bij ons aanvragen. Het is handig als je dat zo volledig mogelijk invult, dan hebben wij een goed beeld van wat je wilt en met wie je reist. Zo kunnen we je het meest gerichte reisvoorstel doen en weet je snel waar je aan toe bent. Het invullen valt best mee, maar als je er niet uitkomt kun je ook altijd nog gewoon contact met ons opnemen.

Neem gerust contact met ons op

We staan je graag en vrijblijvend te woord voor reis- en boekingsadvies.

0031 646246656
info@priolotravel.nl

Aanvraagformulier

  Om een goede inschatting te maken die aansluit op jouw wensen, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk wensen en details te ontvangen. Zonder deze informatie kan een aanvraag helaas niet in behandeling worden genomen.

  Jouw gegevens


  Reiswensen

  Nog wat tips

  Gegarandeerd op reis

  Alle reizen die Priolo Travel verzorgt vallen onder de garantiebepalingen van het GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators). Deze staan ervoor garant dat u uw reisgelden terug krijgt bij problemen, of dat u uw reis zorgeloos kunt afmaken, indien u al op reis bent.
  Kosten GGTO per persoon € 7,50, deze kosten zullen bij een definitieve reservering worden doorberekend op de factuur.

  Lees ook onze Algemene Voorwaarden

  LTA verzekeringen:
  onbezorgd op reis!

  Voor iedere reiziger zijn tarieven op maat te vinden op basis van je persoonlijke situatie en wensen. Ben je op zoek naar een doorlopende reisverzekering voor een heel jaar of wil je liever een kortlopende reisverzekering voor een enkele reis? Bij LTA heb je de vrije keus. Duidelijk, aantrekkelijke prijs en kinderen gratis meeverzekerd!

  Klik hier voor meer informatie en het afsluiten van een verzekering

  Autohuur

  Graag regelen wij een huurauto voor u want op de Azoren is een auto een absolute aanrader, het openbaar vervoer is niet op alle eilanden evengoed geregeld. Met een huurauto ben je vrij om de eilanden te ontdekken en kom je op plaatsen waar de bussen niet kunnen komen. Ons advies: wees op tijd met het huren van een auto op de Azoren want in het hoogseizoen zijn de auto’s beperkt.

  Back To Top