Skip to content

Luxe reis Azoren

São Miguel, Terceira
Tijdens deze reis ervaar je de luxe die de eilanden bieden. Nippend van een glas champagne kijk je uit vanaf je terras over de adembenemende oceaan.

Of geniet van een rustgevende massage en denk terug aan de geweldige dag op het eiland. Daarna geniet je van een heerlijk diner in het restaurant, of op je eigen terras terwijl de zon langzaam ondergaat.

Van dag tot dag

Dag 1 Amsterdam – Terceira

Na aankomst op de luchthaven staat er een privétransfer klaar om je naar hotel Zenite Boutique hotel & spa te brengen, je verblijft 4 nachten in een junior suite.

Dag 2 t/m 4 Terceira

Angra do Heroismo uitgeroepen in 1983 door Unesco tot Werelderfgoed. Een schitterende stad met vele bezienswaardigheden en een geweldige haven. Een heerlijke plek om even tot rust te komen is Monte Brasil een nationaal park waar je heerlijk kan picknicken of genieten van de ondergaande zon.

Dag 5 Terceira – São Miguel

Na een privé-transfer vanaf je hotel naar de luchthaven is er een korte binnenlandse vlucht  naar São Miguel (50 minuten) . Na aankomst op de luchthaven is er een privétransfer naar Sul Villas & spa voor de komende 3 nachten.

Dag 6 & 7 Lagoa

Vanuit Lagoa is het makkelijk om de oostkant van het eiland te ontdekken, te denken aan Nordeste en natuurlijk Furnas, rijk aan zwavel, geisers en warmwaterbronnen. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Maak een wandeling rondom het Furnas meer of maak een kano tocht over het meer, een unieke ervaring. Tip: lunch bij Tony’s en probeer een traditioneel Azoreaans gerecht, de specialiteit van dit restaurant: Cozido, bereid in de hete grond van Furnas.

Dag 8 Lagoa – Ponta Delgada

Privé-transfer naar Ponta Delgada waar je de komende 2 nachten verblijft in het luxe hotel Grand hotel Acores Atlantico met schitterend uitzicht op de Atlantische oceaan en de haven.

Dag 9 Ponta Delgada

De hoofdstad Ponta Delgada is zeker een bezoek waard. Je vindt hier schitterende tuinen, pleinen, vele terrasjes en een levendige haven. Maak een stadswandeling door Ponta Delgada of ontdek de stad en directe omgeving per fiets. Vanuit de haven is een walvisexcursie een absolute aanrader.

Dag 10 São Miguel – Amsterdam

Deze bijzondere reis zit er helaas alweer op, vandaag vlieg je terug naar Amsterdam of vraag naar de mogelijkheden voor een verlening.

Accommodaties

Terceira:
4 nachten: Zenite boutique hotel & Spa, gelegen in Angra do Heroismo.
Verblijf in een junior suite.

São Miguel:
3 nachten: Sul Villas, Kleinschalig complex met luxe villa’s incl. ontbijt.
Verblijf in een villa met plunge pool.

2 nachten: Hotel Grand Azores, gelegen aan de boulevard van Ponta Delgada, op en top luxe met een centrale ligging.
Kamer met zeezicht en balkon.

Inbegrepen

* Persoonlijk ontvangst op de luchthaven bij aankomst op Terceira
* Binnenlandse vlucht Terceira – São Miguel
* Genoemde Privé transfers
* 9 overnachtingen in genoemde hotels
* 9 x ontbijt
* Champagne met iets lekkers op de kamers bij aankomst
* 24 uur per dag nood-assistentie
* Bemiddelingskosten Priolo Travel
* GGTO Garantiefonds

Back To Top