Skip to content

Wat onze klanten over ons zeggen

Bekijk onze reviews

Wilt u naar de Azoren, maar weet u niet goed welke organisatie u daarbij het beste van dienst kan zijn? Wellicht vindt u het dan interessant om de mening of het advies van onze klanten te lezen.

De Azoren-reis was fantastisch

De Azoren-reis was fantastisch! We bezochten 6 indrukwekkende eilanden en zijn overal gastvrij ontvangen. De gidsen zijn vakbekwaam en enthousiast. Alles perfect geregeld door Priolo. Onze complimenten!

Heerlijke reis op supergroene eilanden

Heerlijke reis op supergroene eilanden. Wij bezochten er 6, alle eilanden met hun eigen karakter. Machteld heeft goed geluisterd naar onze voorkeuren, waardoor we in 6 heel verschillende accomodaties kwamen. Alle transfers werden verzorgd, alsmede de autohuur met volledige verzekering (voorkomt dicussie bij ophalen en inleveren). De paatselijke reisagent Melo Travel had meer info kunnen verstrekken

We hebben ons prima vermaakt op de 4 eilanden.

We hebben ons prima vermaakt op de 4 eilanden. De meeste verblijven waren hartstikke goed, eentje wat minder maar die had ook maar 2 sterren. Het uitzicht daar was wel fantastisch. Alles was goed geregeld en als er eens iets was werd het meteen opgepakt en geregeld. Wij waren dus erg tevreden.

Ondanks het niet altijd even mooie weer hebben we erg genoten van onze huwelijksreis naar de Azoren met Priolo!

We kregen Priolo getipt van vrienden en na het prettige mail en telefonisch contact met Machteld besloten we onze huwelijksreis naar de Azoren via Priolo te boeken. Machteld luisterde goed naar onze reiswensen en bood verschillende opties voor accommodaties. Op ons verzoek waren de accommodaties afwisselend en kleinschalig, helemaal geschikt voor onze huwelijksreis. We hebben in ca. 12 dagen drie eilanden van de Azoren bezocht: Terceira, Pico en Sao Miguel. Elk eiland was weer totaal anders en had zijn eigen charme.
Het was fijn dat alle binnenlandse vluchten en autoverhuur voor ons geregeld waren zodat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken, ook niet toen de vliegtuigmaatschappij onze vlucht wijzigde. De communicatie voor en tijdens de reis verliep erg soepel en ook na afloop van de reis was er aandacht voor onze mening. Ondanks het niet altijd even mooie weer hebben we erg genoten van onze huwelijksreis naar de Azoren met Priolo!

Contact verliep super snel, en heel vriendelijk!

Contact verliep super snel, en heel vriendelijk! Verschillende offertes kwamen meteen de volgende dag al, als we iets wilden veranderen!
Accomodaties waren afwisselend en heel goed!
Huurauto’s stonden overal klaar wanneer we aankwamen op het vliegveld! Intussen werden we ook nog geïnformeerd toen een binnenlandse vlucht vertraging had! Kortom heel goed geregeld..
Machteld super bedankt, wij hebben genoten..

Dit was de tweede keer dat we een reis maakte via Priolo

Dit was de tweede keer dat we een reis maakte via Priolo.
Vorige keer zijn we gaan eilandhoppen op de Azoren, ditmaal hebben we een rondreis Madeira gemaakt.
Machteld heeft top accomodaties voor ons geregeld en op het vliegveld stond een prima huurauto klaar.
Vooraf heb ik reisoffertes laten maken bij verschillende “Madeira specialisten”, Priolo was veruit de goedkoopste bij gelijkwaardige accomodaties. Daarnaast is Priolo altijd makkelijk te bereiken, je krijgt een heel persoonlijk advies, de reisbescheiden zijn ruimschoots op tijd aanwezig, kortom een meer dan uitstekend reisbureau. Ik heb al vele vrienden en collega’s verwezen naar Priolo wanneer ze geïnteresseerd zijn in een vakantie naar de Portugese eilanden. Wij gaan zeker nog eens terug naar de Azoren met Priolo Travel.

Het was een prima reis, precies zoals we wilden

Het was een prima reis, precies zoals we wilden. De service van Priolo was uitstekend. We konden bij het plannen van de reis goed onze voorkeuren aangeven. En de reserveringen werden uitstekend verzorgd: accommodaties, vliegtickets, autohuur. Ter plaatse klopte het ook allemaal. Er is bij TAP en SATA soms wel vertraging van de vluchten, daar moet je rekening mee houden.

Voor ons een blijk van service waar we als klant serieus genoemd worden.

We hebben een reis geboekt naar de eilanden Terceira en San Miguel op de Azoren. Hierbij is goed naar onze wensen geluisterd. De vluchten, hotels en huurauto’s waren goed geregeld conform onze wensen. Ook kregen we nog wat extra informatie voor beide eilanden (zoals restaurants). De bereikbaarheid was goed en indien nodig, werd er meteen gehandeld. Ook tijdens de reis was er een noodnummer beschikbaar wat op zich een prettig gevoel is ook als je het niet nodig hebt. Na de reis is er nog contact opgenomen om te horen of alles naar wens was verlopen. Voor ons een blijk van service waar we als klant serieus genoemd worden.

Een absolute aanrader, bedankt Priolo!

Vandaag een week geleden teruggekomen van Sao Miquel en Terceira, een lang gekoesterde wens: walvissen spotten en enkele van de eilanden zien. Alles, inclusief autohuur, tot volle tevredenheid geregeld door Machteld van Priolo Travel. Een absolute aanrader, bedankt Priolo!

Schitterende service van Priolo, zonder meer.

Schitterende service van Priolo, zonder meer.

Fantastische bestemming met fascinerende afwisseling van natuurelementen. Topreis!!!

Machteld bedankt voor de goede adviezen en het prettige contact.

Met ons gezin van zes personen voor het eerst op reis naar de Azoren, i.v.m. ons 50 jarig huwelijk.
Op advies van Machteld van Priolo hebben wij Sao Miguel en Teicera bezocht.
Op het vliegveld van Sao Miguel zijn wij prettig opgevangen door een medewerker van Priolo op het eiland.

Mooie appartementen in de eerste week en een prachtig hotel in de tweede week. Op beide locaties werden wij warm welkom geheten.
De eilanden zijn heel verschillend, maar de bevolking is op beide eilanden heel vriendelijk en relaxt.

Excursies o.a. naar thermale baden en  walvissen/ dolfijnen spotten waren een belevenis.
Wij hebben lekker gegeten in de door ons bezochte restaurants op beide eilanden.
Kortom een fantastische reis met veel mooie herinneringen.
Machteld bedankt voor de goede adviezen en het prettige contact.

“De eilanden van de Azoren is een prachtige bestemming”

De eilanden van de Azoren is een prachtige bestemming waarvan wij hopen dat deze nog lang onontdekt blijft. Althans zo lijkt het soms. Wij zijn met ons gezin (2 ouders en een 17-jarige) naar de eilanden Terceira en Sao Miguel geweest gedurende 2 weken. Vooraf hadden we hoge verwachtingen van de Azoren op het gebied van het natuurschoon en dat het nog niet erg toeristisch is. Beide zijn ruimschoots uitgekomen. Vooral op Terceira is alles kleinschalig met een vriendelijke bevolking. Als je gaat rondrijden is niets ver maar om elke bocht zie je wel weer wat moois. Maar ook op Sao Miguel hebben we uren gelopen bij een tocht waarbij je 3 watervallen tegen komt maar bijna geen mensen. Machteld heeft ons goed geholpen met het boeken van de vluchten en de accommodaties. Dat is ons goed bevallen. Voorheen deden we dit altijd zelf maar omdat we dit jaar laat waren met het kiezen van een bestemming in het hoogseizoen, hadden we nu wat minder opties dachten we. Maar alle accommodaties waren helemaal goed, ze heeft goed geluisterd en ingeschat wat onze wensen waren. We gaan hier zeker nog eens naar terug om ook de andere eilanden te bezoeken en zullen dan zeker Priolo travel inschakelen.
Back To Top