Skip to content

Over Priolo Travel

Je reis naar de Azoren begint bij de Azorenspecialist!

Priolo Travel is een dynamische en zelfstandige reisonderneming. Door uitgebreide kennis van de Azoren en door jarenlange ervaring biedt Priolo Travel unieke en op maat gemaakte reizen met een grote flexibiliteit in programma’s, excursies alsmede een grote verscheidenheid in accommodaties.

Mag ik mij even voorstellen…

Mijn naam is Machteld van Rooyen en ik ben in 2015 Priolo Travel gestart voor reizen en vakanties naar Portugal en de Azoren. In Priolo Travel heb ik al mijn kennis en ervaring over deze bestemmingen samengebracht. Ik ben een geschoolde reisspecialist met veel ervaring bij reisorganisaties en ook als persoonlijk reisadviseur voor verre reizen. Bij mijn laatste werkgever heb ik mij ontwikkeld als dé kenner van de Azoren en ik bezoek al jaren met grote regelmaat deze grillige eilanden. Zowel toen als nu heb ik veel contacten met de diverse toeristische agenten en aanbieders van accommodaties, excursies en vervoer (autohuur, bootverhuur, vliegtuigjes). Ook reizen van en naar Portugal en de Azoren kan ik voor je regelen en daarbij weet ik de weg naar de beste tarieven.

Neem contact met mij op als ik wat voor je kan betekenen. Ik hoor het graag!

Priolo?

De naam Priolo Travel is ontleend aan een bedreigde endemische vogelsoort op de Azoren, de Priolo (ook wel de Azoriaanse goudvink genoemd). Er was een tijd dat deze soort sterk achteruit ging, door ontbossing van de laurierbossen en door het opkomen van bijv. de siergember plant die de oorspronkelijk vegetatie verwoest. De vogels zijn alleen nog aan de oostkant in het Serra da Tronqueira gebergte op São Miguel te bewonderen. Het is een van de meest bedreigde zangvogel in heel Europa. De lokale organisatie SPEA probeert d.m.v. het verwijderen van invasieve planten en door het herstellen van de oorspronkelijke begroeiing de populatie in stand te houden.

Priolo Travel doneert per geboekte reiziger € 0,50,- euro aan het project Life Priolo.

Reisgaranties Priolo Travel

Alle reizen die Priolo Travel verzorgt vallen onder de garantiebepalingen van het GGTO Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. Deze staan ervoor garant dat u uw reisgelden terug krijgt bij problemen, of dat u uw reis zorgeloos kunt afmaken, indien u al op reis bent.
Kosten GGTO per persoon € 9,00, deze kosten zullen bij een definitieve reservering worden doorberekend op de factuur.

Mocht je vragen hebben over de garanties, dan informeer ik je hier graag over. Neem gerust contact met me op, of bekijk de algemene voorwaarden.

Back To Top